Werkvoorbereiding voor uw project

Wanneer er een stilstand van de productie installatie binnen uw bedrijf gepland staat, gaat hier altijd een gedegen werkvoorbereiding aan vooraf. U kunt dut vergelijken met een pitstop bij de Formule 1. Alles moet namelijk goed voorbereid zijn, zodat het project vlekkeloos, en binnen de beschikbare tijd kan worden uitgevoerd. Hierin heb ik al veel ervaring opgedaan in verschillende functies en tijdens mijn werkzaamheden bij verschillende bedrijven. Ook met betrekking tot omvang en complexiteit. Mijn sterke punten liggen in het coördineren van een proces en in het oplossende vermogen waarover ik beschik. Dit of u nu op zoek bent naar een uiterst nauwkeurige werkvoorbereiding, of omdat u de uitvoering van de algehele projectplanning van het project wat gepland staat binnen uw bedrijf uit wilt besteden. Mijn doel is om zo snel en efficiënt het beoogde resultaat te bereiken.

Het beoogde resultaat met de juiste werkvoorbereiding

Op het moment dat er een stilstand van de productie installatie binnen uw bedrijf gepland staat, gaat dit vaak gepaard met een project wat aan deze productie installatie verbonden zit. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het uitvoeren van onderhoud aan de installatie, het installeren van nieuwe installaties, etc. Het is van belang dat deze werkzaamheden snel en efficiënt uitgevoerd worden. Dit om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden binnen uw bedrijf snel weer hervat kunnen worden. Vanuit mijn werkervaring weet ik dat werken in groepsverband, de beste is. Dit zodat werkzaamheden snel uitgevoerd en afgerond kunnen worden. Dit bijvoorbeeld op het moment dat er een onderhoudsstop binnen uw bedrijf gepland staat. Het doel van mij als eigenaar van Simonse Project Consulting B.V. is om verschillende organisaties te helpen met mijn eigen opgedane kennis en ervaring.

werkvoorbereiding

Kennis en ervaring

Momenteel ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam binnen de industriële sector. Dit binnen verschillende functies binnen de energie, gas- en (petro)chemie. Ruim 4 jaar geleden heb ik de stap gemaakt om aan de slag te gaan als zelfstandig ondernemer. Dit zodat ik zelf mijn werkzaamheden en de uit te voeren opdrachten uit kan kiezen. Mijn persoonlijke voorkeur ligt bij het begeleiden van het complete traject van een onderhoudsstop en grote (nieuwbouw) projecten. Het voorbereidingstraject van een grote onderhoudstop duurt gemiddeld zo’n 1 tot 2 jaar. Ik bied mezelf graag aan op parttime basis, of op verzoek, zodat ik mijn kennis met u, uw werknemers of uw projectteam kan delen. Dit natuurlijk voor een vooraf te bespreken duur en (uur) prijs.

Menu