Projectplanning

Het komt regelmatig voor dat er binnen uw bedrijf complexe werkzaamheden uitgevoerd worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een onderhoudsstop. Vaak worden complexe werkzaamheden als deze, als (investering-) project opgepakt. Hierbij is niet alleen de werkvoorbereiding, maar ook de gehele projectplanning van belang. Ik ben van Simonse Project Consulting B.V. u graag van dienst bij de uitvoering van de projectplanning bij de uitvoering van een project binnen uw bedrijf. Hierbij maak ik gebruik van de theoretische kennis en de werkervaring die ik in de afgelopen 20 jaar heb opgebouwd. Ik ben momenteel al meer dan 20 jaar werkzaam binnen de industrie. Binnen de industrie heb ik diverse functies bekleed op het gebied van energie, gas en (petro) chemie.

Over mij

Mijn naam is Jan Willem Simonse en ik ben een geboren en getogen Zeeuw. Ik ben woonachtig in Middelburg, ben getrouwd en ik heb een stiefdochter. Na enkele omzwervingen te hebben gemaakt, ben ik terug op mijn oude vertrouwde eiland Walcheren. Ik heb ook geen plannen meer om hier weg te gaan. Uiteraard ben ik wel bereid om de door mij opgedane kennis en ervaring te delen buiten de provincie Zeeland en de Nederlandse landsgrenzen. Ruim 4 jaar geleden heb ik besloten om aan de slag te gaan als zelfstandig ondernemer. Dit zodat ik zelf mijn werkzaamheden en uit te voeren opdrachten kan bepalen. Mijn voorkeur gaat uit naar het uitvoeren van de algehele projectplanning van onderhoudsstops en verschillende (nieuwbouw) projecten. Ik heb veel ervaring opgedaan in het vervangen van besturingssystemen in verschillende omstandigheden.

werkvoorbereiding

Vervangen van besturingssystemen

Wanneer er een groot project gepland staat binnen uw bedrijf, is het mogelijk dat er besturingssystemen van de technische installaties binnen uw bedrijf vervangen moeten worden. Hierin heb ik veel ervaring opgedaan. Zelfs in het vervangen van een bio installatie na een brand heb ik ervaring. Dit was een ontzettend mooi project. Dit aangezien dit een ware race tegen de klok was om zoveel mogelijk subsidie binnen te kunnen halen. Zelfs de arbeidsinspectie en de handhaving van de betreffende provincie moeten namelijk in zo’n geval overtuigd zijn van een veilige inbedrijfstelling. De projectplanning van zo’n project moet in goede banen geleid worden. Dit omdat hier vaak een hoop zaken aan verbonden zijn. Hierbij kunt u onder andere denken aan de kwaliteit, het budget, een eventuele investeringsaanvraag, etc. Wanneer u een dergelijk project binnen uw bedrijf gepland hebt staan, voer ik de algehele projectplanning van dit project graag voor u uit. Dit natuurlijk met inachtneming van de door mij opgedane theoretische kennis en werkervaring.

Menu