Onderhoudsstop binnen uw bedrijf

Klein onderhoud wordt binnen de industrie continue uitgevoerd. Maar het controleren van alle technische installaties binnen uw bedrijf is zo nu en dan ook van belang. Dit zodat de technische installaties binnen uw bedrijf voldoen aan de wettelijke vastgestelde eisen. Het controleren en onderhouden van alle technische installaties binnen uw bedrijf wordt ook wel een onderhoudsstop of turnaround genoemd. Zo’n onderhoudsstop of turnaround is een unieke gebeurtenis, maar is eens in de zoveel tijd van belang. Zo’n onderhoudsstop wordt vaak uitgevoerd met een nieuw samengesteld team van deels eigen personeel, deels ingeleend personeel en (main) contractors. Het doel van een onderhoudsstop is vaak het uitvoeren van inspecties aan een technische installatie, of het uitvoeren van cleaning en onderhoud van de technische installatie. Hier komt vaak heel wat bij kijken. Tijdens mijn carrière heb ik al veel ervaring opgebouwd in het coördineren en aansturen van de werkvoorbereiding en het uitvoeren van verschillende onderhoudsstops.

Werkervaring

Tijdens het opbouwen van mijn werkervaring heb ik verschillende taken uitgevoerd die betrekking hebben op onderhoudsstops. Hierbij kunt u denken aan de algehele projectplanning, het bedenken van de strategie, het begeleiden van het inkoop proces, het uitvoeren van de eindevaluatie, etc. Naast de door mij opgedane werkervaring heb ik veel theoretische kennis opgedaan aan de MTS, de Hogeschool Zeeland en tijdens het volgen van de Master opleiding Maintenance en Safety Management. Mijns inziens ben ik met mijn neus in de boter gevallen, doordat ik als trainee bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken heb mogen nemen. Hierbij kunt u denken aan de toenmalige EPZ centrales, welke destijds in een onderhoudsstop lagen. De door mij opgedane werkervaring heeft mij inmiddels meer dan 4 jaar geleden doen besluiten om te starten als zelfstandig ondernemer.

werkvoorbereiding

Zelfstandig ondernemer

Momenteel ben ik werkzaam binnen de olie raffinage wereld, en ben ik actief bij het opstellen van scopes ten behoeve van grote onderhoudsstops, en de voorbereiding en uitvoering hiervan. Voornamelijk het verhaal rondom scoping is heel belangrijk om goed uit te voeren. Dit omdat dit namelijk van invloed is op de veiligheid, de kwaliteit, het budget en de algehele planning van heel de onderhoudsstop binnen uw bedrijf. De gemiddelde voorbereidingstraject van een grote onderhoudsstop neemt zo’n 1 tot 2 jaar in beslag. Ik bied mezelf graag aan om dit voorbereidingstraject voor de onderhoudsstop binnen uw bedrijf uit te voeren. Dit in samenwerking met u, uw werknemers en het projectteam wat bij deze onderhoudsstop betrokken zal zijn. Dit natuurlijk voor een vooraf te bepalen duur en prijs.

Menu